Zoeken

Verzenden & retourneren

Voor het retourneren van producten gelden wel enkele belangrijke spelregels:

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@airsoft4u.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.

Stappenplan retourneren

Als je een artikel wilt retourneren, en het aankoopbedrag retour wilt ontvangen, kan je onderstaand stappenplan volgen.

  • Meld een retour aan door in je account bij de betreffende order aan te vinken welke producten je retour wil sturen.
  • Je moet een retour aanvraagformulier downloaden.
  • Wij beoordelen of de bestelling voldoet aan de voorwaarden van een retourzending.
  • Je kunt nu het pakket verzenden naar ons adres.
  • Zodra de producten binnen zijn sturen we per mail een bevestiging van ontvangst. De producten worden gecontroleerd en beoordeeld op eventuele gebreken en compleetheid. Als retour is goedgekeurd storten we het totale aankoopbedrag op je bankrekening,  of PayPal rekening. Als dit is gedaan sturen we per mail bevestiging dat de retour succesvol is afgerond.Stappenplan ruilen

  • Meld een retour aan door in je account bij de betreffende order aan te vinken welke prodcuten je retour wil sturen en daarbij aangeven dat je wilt ruilen.
  • Je kan een retour formulier hier downloaden
  • Alle benodigde informatie om een product te ruilen, en hoe je kunt aangeven voor welk product deze omgeruild mag worden, verzenden we per mail zodra de aanvraag is goedgekeurd.
  • Nu kan je het product naar ons opsturen volgens de instructies die wij per mail sturen. Stuur geen producten retour voordat wij de aanvraag hebben goedgekeurd.
  • Zodra de producten binnen zijn sturen we per mail een bevestiging van ontvangst. De producten worden gecontroleerd en beoordeeld op eventuele gebreken en compleetheid. Als een eventueel prijsverschil is verrekend zal het nieuwe pakket verzonden worden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan het ruilen van een product.


 

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
Airsoft4U
KVK Post NL Like us Verzendkosten Skirm Magazine TAT UnknowRangers
Nieuwsbrief
RSS feeds

 
/QUOTE
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »